Vikend 24. – 25.06.2023.g. (subota i nedjelja) PD/CA „Elektroistra“ organizira pohod

ĐURĐEVAC – PICOKIJADA

Polazak autobusa iz Pule s parkirališta Croatia osiguranja je u 3:00. Vodič:  Natalija Štimac  ( 098 343383 ).

Dužina staze: 17,3 km ( postoji mogućnost kraće staze). Težina staze – lagana.

Program : I dan:

Predviđeni dolazak u Đurđevac oko 9 sati, smještaj u hostel (zajednička soba s 20 ležaja), odlazak na stazu do Hrvatske Sahare (oko 3 sata hoda). Nakon pješačenja sljedi ručak i nakon toga obilazak grada i muzeja.

Postoji mogućnost obilaska dva muzeja; cijena je 6 eura za svaki muzej. Prijave za muzej po dogovoru. Nakon večere slobodna večer.

II dan:

Nakon doručka polazak na stazu dužine 17,3 km, a po dogovoru može i kraća dionica.

Noćenje i hrana u hostelu. Prvi dan – ručak i večera. Drugi dan – doručak i ručak.

Picokijada je tradicionalna kulturno-turistička manifestacija koja se održava od 1968. godine krajem lipnja u podravskom mjestu Đurđevcu kao spomen na legendarnu obranu Đurđevčana od napada Turaka pod nazivom “Legenda o Picokima”.

cijena izleta :       170 €

PRIJAVE I UPLATE U PROSTORIJAMA DRUŠTVA utorkom od 19.00 do 20.00 sati ili kod vodiča. Do kraja mjeseca svibnja treba uplatiti prvu ratu od 100 € i ostatak do 15.06.2023.g. Planinar koji uplaćuje prvu ratu, a nakon toga otkazuje izlet, mora sam naći zamjenu za njega jer se uplaćeni iznos ne vraća.

Molimo Vas da poštujete rokove. Svojim odazivom, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na pohodu, da prihvaća ovaj program, da pohodu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana pohoda, odluka i uputa vodiča. U slučaju nepredvidivih situacija organizator zadržava pravo promjene programa.

UPRAVNI ODBOR